Anmälningar och notiser - Arvastson, Gösta; Jacobsson, Roger (Kulturella Perspektiv – Svensk etnologisk tidskrift, 2001)
Recension av: Mats Lindqvist: Is i magen. Om ekonomins kolonisering av vardagen. Stockholm: Natur och Kultur, 2001. Carlo Ginzburg: No Island Is an Island. Four Glances at English Literature in a World Perspective. New York: Colombia University Press, 2001.