Hur intellektuell frihet och förmåga att ändra sig kan bidra till ökad hållbarhet - Einhorn, Stefan; Tersman, Folke (Socialmedicinsk tidskrift, 2023)
Åsikter grundläggs ofta i tidig ålder och vanligen lever vi med många av dessa uppfattningar livet ut. Författarna förespråkar en större öppenhet för att ifrågasätta gamla tankebanor, vilket leder till en större intellektuell frihet och mindre grogrund för konflikter.