When I’m 64! - Starrin, Bengt (Socialmedicinsk tidskrift, 2023)
”When I´m 64” är en ömsint låt om kärlek och enkelhet. Och om funderingar hur livet kommer att te sig när man blir äldre och pensionär. – Will you still need me, will you still feed me When I’m sixty-four? Gårdagens 64-åringar är mer som dagens 84-åringar. Ja, i alla fall på ett ungefär. Professor Ingmar Skoog, som är en av landets ledande forskare inom äldreområdet, har myntat uttrycket ”70 är som det nya 50”