Meningen med mig: Samtalsgrupper för unga 13 år och uppåt - Lloyd, Christina Sophia (Socialmedicinsk tidskrift, 2023)
Meningen med mig är ett forskningsbaserat pedagogiskt material som riktar sig till unga från 13 år och uppåt. Materialet bygger på två kända skyddsfaktorer för psykisk hälsa: 1) att tryggt kunna prata om känslor, samt 2) att uppleva mening i livet. Om vi tryggt kan känna, urskilja och sätta ord på våra känslor och om vi kan skapa mening och bärande berättelser tillsammans med andra så bidrar det övergripande till vårt välmående och vår förmåga att hantera livets utmaningar. Det stärker vår resiliens och copingförmåga.