Leva med ovisshet: Exempel på existentiella praktiker - Gustafsson, Lisbeth; Enlund, Kerstin (Socialmedicinsk tidskrift, 2023)
”Leva med ovisshet” är en inbjudan till dialog om existentiell hälsa i olika medieformat. Med bokens, filmens och poddens hjälp har författarna skapat en serie existentiella praktiker i nya miljöer.