Antologi om funktionsförmåga och funktionshinder för socialt arbete – Ett pionjärarbete - Lundälv, Jörgen (Socialmedicinsk tidskrift, 2025)
RECENSION Egard, Hanna., Runesson, Ingrid., Svensson Chowdhury, Matilda. (red.). (2024). Funktionsförmåga, funktionshinder och socialt arbete. Första upplagan. Malmö: Gleerups Utbildning AB. ISBN 978-91-511-1215-2 (223 sidor).