En bok om drivkrafter bakom personlig grymhet - Ekblad, Solvig (Socialmedicinsk tidskrift, 2001)
Solvig Ekblad, enhetschef vid Institutet för Psykosocial Medicin (1PM), Solna och docent och adj univ lektor, Sektionen för psykiatri, Institutionen för Neurotec, Karolinska lnstituteVHuddinge universitetssjukhus har läst och ger här sina synpunkter på Ludvig lgras bok "Den tunna hinnan mellan omsorg och grymhet". Boken är utgiven i Stockholm: Bokförlaget Natur och Kultur, 2001.