Bokrecensioner - Nordgren, Anders; Khalifa, Najah; Bendtzen, Preben; Aspelin, Erland; Borell, Klas (Socialmedicinsk tidskrift, 2000)
Böcker som recenseras är: "Framtidens dygder - om etik i praktiken", Patrik Aspers, Emil Uddhammar (RED). "Autism, från teoretisk förståelse till praktisk pedagogik", Theo Peters. "Problembaserat lärande - en Introduktion för lärare och lärande", Henry Egidius. "Brottsprevention som begrepp och samhällsfenomen", Ingrid Sahlin. "Social Cognition and Aging", Thomas M. Hess, Fredda Blanchard-Fields (RED).