Mun-H-Center: Orofacialt kunskapscenter för små och mindre kända handikappgrupper - Andersson, Jan; Sjögreen, Lotta (Socialmedicinsk tidskrift, 1999)
Mun-H-Center är ett orofacialt kunskaps center vars övergripande mål består i att samla, dokumentera och öka orofacial kunskap kring små och mindre kända handikappgrupper samt sprida denna kunskap till brukare och intresseorganisationer, tandläkare, logopeder och andra yrkeskategorier som arbetar med dessa patientgrupper för att på så sätt bidra till ett bättre omhändertagande och en högre livskvalitet för berörda patienter. Mun H-Center arbetar tvärvetenskapligt vilket på ett unikt sätt bidrar till nytänkande och vidgade perspektiv liksom vidareutveckling av diagnostik och behandling. Projektet har under två år fått totalt 2,3 miljoner i stimulansbidrag från Socialstyrelsen.