Litteraturöversikt - Träskman-Bendz, Lil; Persson, Ulla; Öjehagen, Agneta (Socialmedicinsk tidskrift, 1999)
Det finns förhållandevis få undersökningar/utvärderingar av stöd till närstående efter självmord. De flesta rapporteras från Nordamerika och omfattar stöd i grupp.