Sammanfattande kommentar - Träskman-Bendz, Lil; Öjehagen, Agneta (Socialmedicinsk tidskrift, 1999)
Verksamheten vid Stödenheten i Lund bedrevs under närmare 3 år och närstående erbjöds kontakt under drygt 2 år. Beskrivning och utvärdering av någon liknande verksamhet, dvs med huvudsakligen enskilda samtal, har vi inte funnit i litteraturen.