Corona, kris och möjligheter - Haglund, Bo J.A. (Socialmedicinsk tidskrift, 2020)
I Sverige är vi i början av coronavirusets spridning när jag skriver detta. Coronaviruset sprider oro i vårt samhälle. Inför denna oro är det viktigt med tid för besinning och lärande. Varje kris skapar också möjligheter.