Ny avhandling sätter familjen i fokus - Trygged, Sven (Socialmedicinsk tidskrift, 2020)
Recension av avhandlingen Ahmet Gümüscü Socialtjänsten och familjen. Socialarbetares konstruktion av familj och insatser i familjerelaterad komplexitet. Umeå universitet, Institutionen för socialt arbete (datum för disputation 2019-10-18)