Aktionsforskningen och de olika spänningsfälten – inblickar och fördjupningar - Lundälv, Jörgen (Socialmedicinsk tidskrift, 2022)
Recenserad bok: Aktionsforskning – möjligheter, utmaningar och variationer Författare: Hanna Bertilsdotter-Rosqvist, Magdalena Elmersjö, Lisa Kings, (red.) Förlag: Studentlitteratur, Lund, 2021