Social stressors and their association with psychosomatic problems among adolescents: Implications for school social work - Lönnfjord, Victoria (Socialmedicinsk tidskrift, 2022)
Avhandling av Victoria Lönnfjord, fil. dr i socialt arbete, institutionen för sociala och psykologiska studier, Karlstads universitet, Karlstad. E-post: victoria.lonnfjord@kau.se