Kvalitativ forskningsmetodik med samlade forskningserfarenheter i Sverige - Lundälv, Jörgen (Socialmedicinsk tidskrift, 2021)
Recenserad bok: Kvalitativa metoder helt enkelt! Författare: Gunilla Klingberg och Ulrika Hallberg (red.) Förlag: Studentlitteratur AB, 2021