Sjukvårdskuratorn i centrum - Hansson, Kristofer (Socialmedicinsk tidskrift, 2020)
Recenserad avhandling: Med avstegen som arbetsplats – En etnografisk studie av hälso- och sjukvårdskuratorns arbete. Författare: Elisabet Sernbo