Den tredje industriella revolutionen - om det vätgasdrivna fartyget på turné runt jorden - Haglund, Bo J.A. (Socialmedicinsk tidskrift, 2019)
I artikeln presenteras ett fartyg som experimentell plattform för energiomvandling med hjälp av sol, vind och vatten