Den existentiella synvändan - Hammar, KG (Socialmedicinsk tidskrift, 2019)
Femminuterstal i Kungsträdgården i Stockholm den 6 april 2019 med Fria Pensionärer. "Vi kallar oss Fria pensionärer. Och vi är fria från mycket. Men vi är inte fria från skuld. Det är under vår livstid som vår egen västerländska civilisation har gått in i en återvändsgränd. Och vi måste vända om."