Konstnärshemmet - Stålspets, Lisa (Socialmedicinsk tidskrift, 2019)
Vad skapar mening i tillvaron när vi blir äldre? Hur påverkas identiteten av samspelet med andra människor? Vad står institutionen äldreboendet för i människors medvetande och hur styr det synen på gamla? Kan detta vara frågeställningar värda att gestaltas konstnärligt?