Konsten har berört mig själsligt, kroppsligt och känslomässigt - Gunnarsson, Madelene (Socialmedicinsk tidskrift, 2019)
Samtal med Jaroslaw Raubo, silviasyster på vård- och omsorgsboendet vid Stockholms Sjukhem om projektet Medvaro.