Handbok i samverkansforskning - Lundälv, Jörgen (Socialmedicinsk tidskrift, 2019)
Recension av följande bok: Författare: Lena Nilsson & Emma Sorbring (Red.) Titel: Samverkansforskning. Att främja barns och ungas välfärd. Stockholm: Liber AB (263 sidor), 2019. Förslag upplagan.