Civilsamhället och det sociala arbetet - Lundälv, Jörgen (Socialmedicinsk tidskrift, 2018)
Recension av följande bok: Författare: Stig Linde och Roberto Scaramuzzino (redaktörer) Titel: Socialt arbete i civilsamhället – aktörer, former och funktioner. Lund: Studentlitteratur (303 sidor), 2017.