Barn av vår tid: diagnoskritik och hegeliansk pedagogik - Nilsson Sjöberg, Mattias (Socialmedicinsk tidskrift, 2018)
Recension av Westerlund, Jenny (2017). Barn av vår tid. Ett nytt sätt att möta barn med problemskapande beteende i skolan. Lund: Studentlitteratur.