Ojämlikheter i klassamhället – tendenser och sociala krafter - Lundälv, Jörgen (Socialmedicinsk tidskrift, 2018)
Recension: Recenserad bok: Kapitalet, överheten och alla vi andra. Klassamhället i Sverige – det rådande och det kommande Författare: Göran Therborn Förlag: Arkiv förlag, Lund (174 sidor), 2018.