Delaktighetsperspektiv och funktionsnedsättningar - Lundälv, Jörgen (Socialmedicinsk tidskrift, 2018)
Recension av: Författare: Ulrika Hallberg och Lillemor R-M Hallberg Titel: Delaktighet för personer med funktionsnedsättningar Lund: Studentlitteratur (115 sidor), 2018.