Tillit, misstro och försoning - Haglund, Bo J.A. (Socialmedicinsk tidskrift, 2018)
Under de senaste åren har regeringen presenterat kunskapsöversikter med stor betydelse för folkhälsa och folkhälsopolitik. På basen av kunskapsöversikterna har propositioner för beslut i riksdagen lagts fram. Tillitskommissionens rapport var en sådan. Andra var Jämlikhetskommissionens arbete, och Agenda 2030 kommissionens med fokus på hållbarhet och fossilfria kommuner.