Medverkande skribenter - Haglund, Bo J.A. (Socialmedicinsk tidskrift, 2018)
Ett stort tack till alla vänner och kollegor som bidragit till detta temanummer! Ett särskilt tack till Agneta Rosling som hjälpt till i arbetet med att ta fram skribenter och utan vars stöd det här temanumret inte hade blivit till.