Vetenskapligt hantverk – De första stegen i högre utbildning - Lundälv, Jörgen (Socialmedicinsk tidskrift, 2025)
RECENSION Andreasson, Jesper & Johansson, Thomas. (2024). Det vetenskapliga arbetets grunder. Första upplagan. Lund: Studentlitteratur AB. ISBN 978-91-44-18723-5 (173 sidor).