Bokrecensioner - Mogensen, Ester; Lindholm, Nalle; Träskman-Bendz, Lil; Aspelin, Erland; Sonnander, Karin (Socialmedicinsk tidskrift, 1998)
Böcker som recenseras är: Barbro Strömberg: "Professionellt förhållningssätt hos läkare och sjuksköterskor. En studie av uppfattningar". Åke Beckerus: "Katt på liv och död". Kav Redfield Jamison: "En orolig själ". Lena Hellbom Sjögren: "Hemligheter och minnen. Att utreda tillförlitlighet i sexualbrottmål". Ragnar Furenhed: "En gåtfull verklighet. Att försöka förstå hur gravt utvecklingsstörda personer upplever sin värld".