Behov av en ny kunskap för arbetslivsinriktad rehabilitering inom socialförsäkringen - Hedborg, Anna (Socialmedicinsk tidskrift, 1998)
Riksförsäkringsverkets generaldirektör Anna Hedborg tar här upp , från RFVs sida viktiga aspekter på kostnader, samverkan, samordning, utveckling av rehabiliteringsmetoder, värdering och utveckling av utvärderingsmetoderna av verksamheten samt ekonomin.