Hänger politikerna med? - Linde, Jan (Socialmedicinsk tidskrift, 2016)
Svensk Förening För Folkhälsoarbete – SFFF (www.folkhalsoarbete.se) startar en fjärde omgång av sitt utbildningsprojekt. En ny variant av boken Folkhälsa är politik är klar. Det finns en tryckt som måste beställas liksom en särskild avsedd för politiker med läsplatta. Du som är nyfiken kan läsa den på föreningens hemsida och skriva ut den utan kostnad. Du kan också beställa en tryckt bok för 80 kronor.