Skador och död i ojämlikhetens spår - Lundälv, Jörgen (Socialmedicinsk tidskrift, 2016)
Recension av följande bok: Göran Therborn (2016). Ojämlikhet dödar (Originalets titel – The Killing Fields of Inequality) (212 sidor). Förlag: Arkiv förlag, Lund.