Rapport från 40 kvadratmeters husarrest - Örtegren, Anne (Socialmedicinsk tidskrift, 2016)
Anne Örtegren var en naturälskande globetrotter när hennes liv förändrades helt. En vanlig höstförkylning utvecklades till bihåleinflammation och bronkit – och sedan blev hon aldrig frisk. Alla system i Annes kropp hade kommit ur sina gängor och livet förvandlats till en ständig influensatillvaro. Hon hade fått ME/CFS.