Det liberala medborgarskapets begränsningar - Hansson, Kristofer (Socialmedicinsk tidskrift, 2016)
Recenserad bok: After inclusion: intellectual disability as biopolitics. Författare: Niklas Altermark Förlag: Department of Political Science, Lund University, Lund (269 sidor), 2016