Läkemedelsföretagens hänsynslösa profitbegär avslöjas - Halldin, Jan (Socialmedicinsk tidskrift, 2015)
Recenserad bok: Dödliga mediciner och organiserad brottslighet, Hur läkemedelsindustrin har korrumperat sjuk- och hälsovården. Författare: Peter C. Gøtzsche Förlag: Karneval förlag (444 sidor), 2015 på svenska. 2013 på danska.