En ny bok om dem som vi kallar tiggare - Swärd, Hans Gösta Folke (Socialmedicinsk tidskrift, 2015)
Recension av boken Vi kallar dem tiggare Hydra förlag: Stocksund 2015 Författare: Rola Brentlin & Aaron Israelson