Från koncentratrationslägrens ohyggligheter till ett dubbelliv i Sverige – en berättelse om en romsk kvinnas liv. - Halldin, Jan (Socialmedicinsk tidskrift, 2015)
Recenserad bok: Jag heter inte Miriam Författare: Majgull Axelsson Förlag: Brombergs (458 sidor), 2014