Vad skulle Zlatan göra om fotboll var fult? – om betydelsen av att få leva sin begåvning - Gerland, Gunilla (Socialmedicinsk tidskrift, 2014)
Att inte få tillräcklig stimulans i skolan leder ofta till att barnet uppvisar "problematiska" beteenden. Här försöker jag på ett personligt sätt ge exempel som pekar på vikten av att få "leva sin begåvning".