Institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap i Uppsala – en kort presentation - Carlsson, Marianne (Socialmedicinsk tidskrift, 2011)
En kort presentation av Institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap i Uppsala.