Ett samhällsproblem kräver i första hand samhälleliga lösningar - Swärd, Hans (Socialmedicinsk tidskrift, 2010)
Svar till recension av Jan Halldin. Glömmer jag bort vissa perspektiv i min bok om hemlöshet? Innan jag försöker ge ett svar vill jag redovisa min syn på hemlöshetsutvecklingen och vad som legat bakom bokens framställning.