Nyskapande om orsaker till och åtgärder vid depression och ångest - Halldin, Jan (Socialmedicinsk tidskrift, 2019)
Recenserad bok: Depression– det är inte bara du. Diagnos på ett omänskligt samhälle. (Originalets titel: Lost connections: Uncovering the real causes of depression – and the unexpected solutions). Författare: Johann Hari. Översättning: Olov Hyllienmark. Förlag: Svensk utgåva Bazar Förlag, 335 sidor, 2019