Bokrecensioner - Nilstun, Tore; Hansson, Mats G; Olsson, Björn; Alexanderson, Kristina; Sundmark, Gunvor (Socialmedicinsk tidskrift, 1997)
Böcker som recenseras är: GUNILLA SILFVERBERG: "Att vara god eller att göra rätt. En studie i yrkesetik och praktik" JAN-OTTO OTTOSSON: "Värden i vården" LARS BORGQVIST M FL: "Allmänmedicin i Europa. Vad kan Sverige lära?" HARALD SWEDNER OCH GUNNEL SWEDNER: "Socialt välfärdsarbete, en tankeram" CATRIN BJÖRVELL: "Sjuksköterskans journalföring - en praktisk handbok"