Medicinskt färdigbehandlade inom psykiatrisk slutenvård - Steinholtz Ekecrantz, Lena (Socialmedicinsk tidskrift, 1997)
Artikeln är en kort sammanfattning av Socialstyrelsens rapport 1997-17-1 .1 Ytterligare en rapport planeras om de medicinskt färdigbehandlade patienterna inom psykiatrisk slutenvård där tillämpningen av betalningsansvarslagen och de ekonomiska konse kvenserna för kommun och landsting kommer att redovisas.