Bokrecensioner - Carter, Ned; Johansson, Gunnel; Nilstun, Tore; Lampou, Konstantin; Levander, Sten; Knutsson-Medin, Lena; Sundelin-Wahlsten, Viveka; Lagerberg, Dagmar (Socialmedicinsk tidskrift, 1996)
Böcker som recenseras är: GUNILLA BJÄRÅS: "Skadeprevention - teori och praktik" INGER AANDERAA: "Patienten og sygeplejersken - et gensidigt påvirkningsförhold" HÅKAN JENNER: "Nytta och etik i det sociala arbetet" HANS BERGLIND: "Handlingsteori och mänskliga relationer" LISBETH PALMGREN: "Att vårda våldsamma patienter - Historien om ett terapeutiskt experiment" HANS KILSTRÖM: "Den som inga pengar har..." ANNA FREUD: "Barnens psykiska hälsa" ANNIE NORELL BEACH: "Mångfald och medkänsla i för skolan" ALLMÄNNA BARNHUSET: "Tonårsflickor"