Bokrecensioner - Östman, Olle; Allebeck, Peter; Mogensen, Ester; Söderbäck, Maja (Socialmedicinsk tidskrift, 1996)
Böcker som recenseras är: FINN KAMPER-JÖRGENSEN (RED): "Sygehusvaesendet mod år 2000" SVANTE NYCANDER: "Svenskarna och spriten - alkohol politik 1855-1995" BUCKELDEE J OCH MCMAHON R (RED): "Erfarenheter av vårdforskning" PER-GUNNAR SVENSSON, BENGT STARRIN (RED): "Kvalitativa studier i teori och praktik"