Bokrecensioner - Hansson, Mats G; Sundelin Wahlsten, Viveka; Ljungman, Gunilla (Socialmedicinsk tidskrift, 1994)
Recenserade böcker KNUT-ERIK TRANÖY: Medicinsk etik i vår tid BODIL EKHOLM & ANNA HEDIN: Det sitter i väggarna! Daghemsklimat - barns och vux nas utveckling CLARENCE CRAFOORD: Barndomens återkomst