Självmordsbeteende kan vara konstruktivt - Beskow, Jan (Socialmedicinsk tidskrift, 1993)
Självmordsbeteende bör studeras tvärvetenskapligt. Vid förra årets Högbergskonferens arrangerad av FRN, MRF och Folksam diskuterades om självmordsbeteende kan vara konstruktivt utifrån psykoanalytiska, psykologiska, filosofiska, etnologiska och kulturgeografiska utgångspunkter