Kostnader för psykiskt störda i Sverige 1990 - Hansson, Lars; Borgquist, Lars; Lindelöw, Göran (Socialmedicinsk tidskrift, 1993)
Artikeln innehåller en sammanfattning och bearbetning av en analys av de samhälleliga kostnaderna för psykiskt störda år 1990, vilken ursprungligen gjordes som ett uppdrag åt psykiatriutredningen (1).