Barn i fokus - Hindberg, Barbro (Socialmedicinsk tidskrift, 1993)
I augusti 1991 fick Socialstyrelsen regeringens upp drag att utarbeta ett åtgärdsprogram för att höja kompetensen och utveckla ett barnperspektiv i socialt arbete med utsatta barn. Projektet, som är treårigt, kallas "Barn i fokus". Barn i fokus presenteras här av projektledaren, byrådirektör Barbro Hindberg, Barn- och familjeenheten, Socialstyrelsen.